Tandarts Leidsche Rijn

Published Oct 10, 22
8 min read

Tandarts Praktijk Schiedam: Spoedhulp, Angst En Narcose

Helaas worden patiënten soms in verwarring gebracht. “Praktijk voor orthodontie” hoeft niet te betekenen dat hier een orthodontist werkt! Orthodontisten, Kaakchirurgen .

Een goede tandarts, prothese technicus en mondhygiëniste waar u zich prettig voelt bij u in de buurt. De gezelligste tandartspraktijk in de Pijp in Amsterdam Oud-Zuid is TTH van Wou. In onze tandartspraktijk in de Pijp stellen we het gemak van onze patiënten voorop. We willen problemen met uw gebit liever voorkomen dan genezen.

Onze Vacatures - M2 Tandartsen

Als betaalbare tandarts zorgen wij ervoor dat u altijd precies weet wat u betaalt. Neem uw kind gerust mee naar uw eigen afspraak. Behandelingen van kinderen tot 18 jaar worden vergoed vanuit de basisverzekering. Het kost u niets.

Voor informatie over het en onze dienstverlening lees hier verder. Bent u op zoek naar een “beste tandartspraktijk” in Almere-Buiten, lees dan verder en bel ons om uzelf in te schrijven als u hierdoor het gevoel heeft gekregen dat we bij u passen. Onze solopraktijk richt zich op de voor u en uw gezin.

De Huystandarts - De Huystandarts

Hiervoor is eigen inzet om uw gebit dagelijks te onderhouden noodzakelijk, maar ook regelmatige controle door de tandarts. De tandarts kan dan tijdig bijsturen met tips bij beginnende problemen of behandelen voordat schade aan uw gebit onnodig dure behandelingen vereist. Voor de meeste mensen verdient het de voorkeur om elk half jaar het gebit te laten controleren om bij eventuele problemen tijdig in te kunnen grijpen en deze niet uit de hand te laten lopen.

Tandarts regio Hoeksewaard - Carnisse Mondzorg BarendrechtTandartspraktijk NijCare, tandheelkunde en specialistische mondzorg voor het hele gezin. Tandheelkundige zorg, implantaten, mondhygiëniste behandelingen, transparante beugels, esthetische tandheelkunde, kroon- en brugwerk, prothese, klikgebit en angst ...


Waar nodig nemen we de tijd om u op uw gemak te stellen en zaken uit te leggen. We vinden het fijn om met ons vak bezig te zijn en doen dit bij voorkeur in een , . We willen niet dat u zich een nummer voelt en doen ons best om u zo snel mogelijk thuis te laten voelen in onze praktijk.

Dé Tandarts Voor Iedereen In Amerongen En Omgeving

Sluiten Tandheelkundig Centrum Altman is vrijdagavond 19 augustus getroffen door een cyberaanval. In het weekend is er hard gewerkt aan een veilig herstel van de systemen waardoor we u als patiënt konden en kunnen blijven ontvangen. Er is door ons inmiddels een melding van een datalek gedaan bij de Autoriteit Persoonsgegevens en aangifte bij de politie.

Rotterdam kent niet alleen meer dan 170 nationaliteiten maar is ook rijk aan tandartsen! Er zijn in Rotterdam meer dan 300 tandartsen met allemaal verschillende specialiteiten. Iedereen wilt natuurlijk dat er goed voor hun gebit wordt gezorgd, maar waar in Rotterdam ben je zo gezegd aan het juiste adres voor de beste tandarts? Wij hebben alle tandartsen op een rij gezet en beoordeeld op een groot aantal criteria.

Beste Tandarts Van Rotterdam - Tandartsen Nederland

Criteria waar tandartspraktijken op zijn beoordeeld: Openingstijden. Hoe veel dagen is de praktijk open en hoe lang per dag. Bereikbaarheid. Hoe snel wordt u ter woord gestaan, telefonisch of per e-mail. Locatie. Hoe gemakkelijk is de praktijk te bereiken met eigen of openbaar vervoer. Wachttijden. Hoe snel wordt je geholpen bij een praktijk.Hoe kindvriendelijk is de tandartspraktijk en zijn tandartsen gespecialiseerd in het behandelen van kinderen. Specialismen in de praktijk. Kunt u voor elke behandeling terecht of moet u worden doorverwezen. Beoordelingen van patiënten. tandarts vroeger. Wat voor cijfer hebben huidige patiënten gegeven aan de praktijk. Wij hebben een voorselectie gemaakt van een aantal tandartspraktijken in Rotterdam en vervolgens beoordeeld op basis van bovenstaande criteria.

Tandartspraktijk Buenen - Uw Tandarts In Uden

My, Dent heeft drie vestigingen voor de tandarts Rotterdam. Middelland Tandartsen in Rotterdam West, Kralingen Tandartsen in Rotterdam Oost en Karel Tandartsen in het centrum van Rotterdam. Patiënten kunnen bij My, Dent zeven dagen per week van 08:00 uur ‘s ochtends tot 21:00 uur ‘s avonds terecht bij de tandarts.

De drie vestigingen van My, Dent worden door patiënten beoordeeld met twee maal een 9,7 en één maal met een 9,3. Persoonlijke zorg en kwaliteit van zorg zijn belangrijke punten die in de missie en visie van Mydent hoog in het vaandel staan. Patiënten kunnen bellen en mailen naar een van de drie vestigingen en kunnen vaak nog dezelfde dag terecht bij een tandarts.

Bent U Op Zoek Naar Een Tandarts In Zeist?

Doordat er drie locaties beschikbaar zijn in Rotterdam wordt de bereikbaarheid voor patiënten vergroot. Voldoende parkeergelegenheid en mogelijkheden van het openbaar vervoer zorgen voor gemak om naar de tandarts te gaan. De drie praktijken hebben een breed aanbod aan specialismen in huis. Patiënten kunnen bij elke praktijk sowieso terecht voor de halfjaarlijkse controle bij de tandarts en een bezoek aan de mondhygiëniste om bijvoorbeeld tandsteen te verwijderen.

Maar ook cosmetische tandheelkunde is een specialisatie die wordt uitgevoerd. Orthodontie en het plaatsen van implantaten, kronen en bruggen zijn behandelingen die worden uitgevoerd bij de vestigingen van My, Dent. Tot slot beschikt My, Dent over de angsttandarts die er op gericht zijn patiënten die al geruime tijd niet bij de tandarts zijn geweest te helpen bij behandelingen.

Tandarts Vlissingen - Makdo

Er zijn kindvriendelijke wachtruimten om kinderen niet te laten vervelen. Tandartsen zijn gespecialiseerd in het melkgebit en de omgang met kinderen om zo al vroeg te starten met een goede mondzorg. Met de grote diversiteit aan nationaliteiten in Rotterdam speelt My, Dent in door ondersteuning met talen. Verspreid over de vestigingen worden er meer dan acht talen gesproken door de tandartsen en ander personeel zodat iedereen te woord kan worden gestaan.

Lees hier meer over de vestigingen van My, Dent Apollo Tandheelkunde is gelegen in het centrum van Rotterdam op de Nieuwe Binnenweg 155. Deze praktijk is maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur geopend. De praktijk is nog geopend voor nieuwe klanten wat de wachttijden kort houdt.

Tandartspraktijk Regio Nieuwegein - De Beste Tandarts!

De praktijk is ook bereikbaar met de auto, echter ligt de praktijk wel aan een drukke weg wat een parkeerplek vinden iets moeilijker maakt. Apollo Tandheelkunde rolt zogezegd de rode loper uit voor de patiënten. Dit wordt niet alleen gereflecteerd in moderne tandheelkundige apparatuur maar ook in televisie schermen gemonteerd in de plafonds van de behandelkamers.

Er wordt gestimuleerd om zo vroeg mogelijk met kinderen naar de tandarts te gaan om vroeg te starten met een goede mondzorg. De tandartsen zijn ervaren in de behandeling van het melkgebit. Wij hebben Apollo Tandheelkunde als een keurige praktijk bevonden op een goede locatie voor patiënten uit Rotterdam en geven als eindcijfer een 9,2.

Tandheelkunde Zonnestraal ☀️: Tandarts En ...

Deze tandartspraktijk is van maandag tot donderdag van 08:00 tot 18:00 uur geopend. Vanwege deze ruime openingstijden weet de praktijk de wachttijden kort te houden voor alle patiënten. De Patiënt staat bij Kralingen Tandartsen op de eerste plaats en dat wordt ook gereflecteerd door de beoordelingen van patiënten met een gemiddeld cijfer van 9,7.

Op e-mail is er binnen één dag een antwoord. Zelfs voor spoedgevallen (acute kiespijn, gebroken tanden etc.) zijn er snel afspraken mogelijk bij de tandarts. Verder is de praktijk gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en is er voldoende parkeergelegenheid. Binnen de praktijk zijn er vele specialismen die ervoor zorgen dat u niet hoeft te worden doorverwezen.

Op Zoek Naar Tandarts In Omgeving Van Hierden En Doornspijk

Ook voor mensen met angst voor de tandarts kunnen terecht op de Voorschotenlaan. Kralingen Tandartsen heeft de mogelijkheid om behandelingen onder narcose of met lachgas uit te voeren. Ook zijn er bij Kralingen Tandartsen specialisten op het gebied van kinderbehandelingen. Kinderen kunnen op vroege leeftijd al kennis maken met de tandarts en leren hoe een gebit goed moet worden onderhouden.

Bonuspunten worden verdiend door Kralingen Tandartsen doordat er meerdere talen worden gesproken. Dit is voor een tandarts in Rotterdam natuurlijk heel belangrijk. Wij zijn het met onze beoordeling van Kralingen Tandartsen eens met de patiënten van de praktijk en geven een uiteindelijk cijfer van 9,4. Lees hier meer over Kralingen Tandartsen Gevestigd in het Erasmus Medisch Centrum is de spoedtandarts Dental365 te vinden.

Centrum Bijzondere Tandheelkunde (Cbt) - Martini Ziekenhuis

T.M.F.V. Archigenes - VacaturesTandarts in Amersfoort met goede reviews - indebuurt Amersfoort


Hierom vonden wij dat Dental365 niet van deze lijst mocht ontbreken. De praktijk van dental365 is goed bereikbaar in het Erasmus MC, waar ook de parkeergelegenheid van het ziekenhuis te gebruiken is. Het ziekenhuis heeft een eigen stop voor openbaar vervoer dus voor alle patiënten in Rotterdam is Dental365 goed te bereiken.

Omdat Dental365 zich uitsluitend specialiseert in spoedbehandelingen is hun snelheid waarmee ze patiënten van pijn afhelpen ongekend. Een noodbehandeling komt natuurlijk met eigen kosten, maar deze lopen niet tot boven de €300,- uit. Verder communiceert Dental365 met uw eigen tandarts zodat deze ook op de hoogte is van de noodbehandeling.

Tandarts Tamminga - Tandarts Arnhem, Tandartsen Arnhem ...

Dental365 vervult een specifieke behoefte in Rotterdam, maar wel een zeer belangrijke. De grote snelheid en kwaliteit van de tandheelkundige zorg die wordt geleverd brengt ons bij een eindcijfer van 9,2. Lees hier meer over Dental365 De praktijk van Dental Dentia is te vinden op de Beukelsdijk 159A in Rotterdam Noord - wessel zoetermeer.

Akyol - tandartsen Sleutelhanger - Tandarts - de beste tandarts - tand -  tandarts -...   bol.comT.M.F.V. Archigenes - Vacatures


In het weekend is de praktijk gesloten. Na openingstijden en in het weekend kan er naar twee telefoonnummers gebeld worden voor een afspraak. Verder is er nog een e-mail adres waar naartoe gemaild kan worden. Er wordt op de site vermeld dat er binnen één dag een afspraak kan worden gemaakt.

Zoek Je Een Lieve Tandarts In Hengelo?

De praktijk is gevestigd in Rotterdam Noord en is goed te bereiken met het openbaar vervoer van Rotterdam. Er zijn parkeerplekken voor de deur en in de zijstraten van de beukelsdijk te vinden. Naast de reguliere controle van de tandarts is te zien dat Dental Dentia zich specialiseerd in implantaten en prothesen.

Navigation

Home

Latest Posts

Hoe Kies Ik Een Elektrische Fiets

Published Nov 20, 22
3 min read

Torx Schroevendraaier

Published Nov 13, 22
7 min read

Hoe Lang Duurt Opladen Accu Elektrische Fiets

Published Nov 02, 22
5 min read